© Tomas Hulik
© Tomas Hulik

NJIHOV JE DOM U DIVLJINI

Pokloni sa srcem: doniraj i podrži naš rad. Usvajanjem životinjske vrste možeš i da iznenadiš dragu osobu i da joj pokloniš sertifikat o simboličnom usvajanju s ličnom porukom: tvoja donacija postaje i poklon i dobro delo. 

Priroda je od vitalne važnosti za naše zdravlje. Hranu koju jedemo, vodu koju pijemo, vazduh koji udišemo i klimu koja čini našu planetu pogodnom za život treba zaštititi. Priroda je važna za svakoga od nas. Možeš li da zamisliš šumu bez medveda, bez razigranog ptičijeg zbora, divljinu bez risa, vuka, jelena ili drugih divnih stvorenja? Svakodnevno se susrećemo s brojnim po zdravlje prirode, a time i nas ljude, krčenje šuma, preterani izlov ribe, zagađenje, klimatska kriza, otpad, plastika. U WWF-u smo se posvetili očuvanju prirode i edukaciji.

Važan deo našeg rada na očuvanju bioraznovrsnosti i prirode kakva nam treba si i ti - svako od nas ko je svestan da njegov lični izbor donosi preko potrebnu razliku. Zajedno možemo da osiguramo budućnost svim divnim divljim stvorenjima. Podrži nas još danas!

________________________________________

ZA POSLOVNE SUBJEKTE – ako vam je potrebna podrška i pomoć u sprovođenju konkretnog ESG plana i svesni ste koliko je važno da deo svog profita usmerite prema povratku prirodi - javite nam se na mail donacije@wwfadria.org i zajedno ćemo doći korak bliže cilju.

IZABERI IZNOS DONACIJE

5,100 din(43.57 €)
4,000 din(34.17 €)
2,300 din(19.65 €)
drugo
 din 
Minimalni iznos bi trebalo da bude barem 2,000 din

IZABERI MESEČNI IZNOS DONACIJE

1,300 din(11.11 €)
950 din(8.12 €)
600 din(5.13 €)
drugo
DONIRAJ
DONIRAJ

Simbolično usvoji životinju

Tako ćeš da zaštitiš dragocena staništa i vrste koje u njima žive. Iskoristi donaciju kao poklon tebi dragoj osobi i pošalji joj sertifikat o simboličnom usvajanja uz ličnu poruku.
Vidra
Najslađa stanovnica
slatkih voda
POSVOJI
RIS
Kritično ugrožen
balkanski ris
POSVOJI
Panda
Svetski simbol
zaštite prirode
POSVOJI
PINGVIN
Neodoljivi i radoznali
romantični sisari
POSVOJI

Treba ti originalan POKLON?

Popuni naš kviz i pokazaće ti koja bi životinja najbolje odgovarala osobi koju želiš da iznenadiš poklonom.