DAJMO IM BUDUĆNOST!

Kad pogledamo šumu, vidimo dom. Možeš li da zamisliš šumu bez medveda? Sasvim nemu i bez razigrane ptičje pesme? Napuštenu prirodu bez risa, vuka, jelena ili drugih divnih stvorenja?

To bi značilo da biljke ne bi rasle kao što rastu. Pčele ne bi zujale kako smo navikli da ih čujemo. Naš prehrambeni lanac bi se zauvek promenio!

Priroda je od vitalne važnosti za naše zdravlje. Hranu koju jedemo, vodu koju pijemo, vazduh koji udišemo i klimu koja čini našu planetu pogodnom za život treba zaštititi. Priroda je svuda oko nas. I mi smo deo prirode.

Mnogobrojne pretnje čine drastične promene na gore: krčenje šuma, preterani izlov riba, zagađenje, klimatska kriza. Buduće generacije zaslužuju da uživaju u prirodi baš kao i mi... i to već danas! U prirodi koju svi znamo i osećamo svim svojim čulima.

Usvojenjenjem životinjske vrste možete i iznenaditi dragu osobu i pokloniti joj sertifikat o simboličnom usvajanju s ličnom porukom: vaša donacija postaje i dar i dobro delo. Zajedno možemo da osiguramo budućnost svim divnim divljim stvorenjima. Tako ćemo dati šansu i svojoj deci da zauvek uživaju u prirodi. Podrži nas još danas!

IZABERI IZNOS DONACIJE

5,100 din(43.50 €)
4,000 din(34.12 €)
2,300 din(19.62 €)
drugo
 din 
Minimalni iznos bi trebalo da bude barem 2,000 din

IZABERI MESEČNI IZNOS DONACIJE

1,300 din(11.09 €)
950 din(8.10 €)
600 din(5.12 €)
drugo
DONIRAJ
DONIRAJ

Usvoji ugrožene životinje

Tako ćeš zaštititi dragocena staništa i sve vrste koje u njima žive. Podrži naš rad još danas simboličnom donacijom.
Pingvin
Večni romantik
Doterani gospodin
Usvoji
Polarni medved
Postaju sve
mršaviji i gladniji
Usvoji
Ris
U potpunosti ovisni
o svojoj mami
Usvoji
Panda
Tako čarobna
a tako ugrožena
Usvoji

Treba ti originalan POKLON?

Želiš donacijom da učiniš dobro delo i pokloniš savršen simboličan poklon? Popuni naš kviz i pokazaće ti koja bi životinja bila najbolji izbor!