IZABERI IZNOS DONACIJE

2,300 din(19.60 €)
4,000 din(34.09 €)
5,100 din(43.47 €)
drugo

IZABERI MESEČNI IZNOS DONACIJE

600 din(5.11 €)
950 din(8.10 €)
1,300 din(11.08 €)
drugo
USVOJI TIGRA
USVOJI TIGRA
© Souvik Kundu / WWF
© Souvik Kundu / WWF

Od početka 20. veka nestalo je oko 95% tigrova. Pretpostavlja se da danas u divljini živi oko 3.900 jedinki. Usvoji tigra i podrži naš rad.

Tigrovi su najveće mačke na Zemlji. Oni su neuhvatljivi lovci i pretežno žive sami. Samo životom u svom prirodnom staništu u divljini mogu da zadovolje svoje životne potrebe.

Usvoji tigra i podrži naš rad

Kad usvojiš životinju, kao u ovom slučaju, značajno doprinosiš našem radu. Simboličnim usvajanjem podržavaš naš rad na terenu. U našem regionu, u saradnji sa našim partnerima, podižemo svest o važnosti suživota ljudi i divljeg sveta, zadržavajući dragocenu ravnotežu. Ta ravnoteža je u opasnosti zbog kriminala nad divljim zverima i mi radimo sve kako bismo to zaustavili.

Kako usvojiti životinju?

Znaš li?

Tigrovi su na vrhu lanca ishrane. Oni kontrolišu broj manjih životinja čime osiguravaju dovoljno hrane, vode i prostora za sve. Zaštita jednog tigra znači da smo očuvali celi ekosistem. U šumama gde žive, oni su usamljeni šumočuvari. Ipak, dok ne navrše dve godine, u potpunosti zavise od svoje majke. Tigrice obično imaju dva do tri mladunca istovremeno. Pruge su njihov zaštitni znak, a svaki uzorak jedinstven je poput otiska ljudskog prsta.

Saznaj više o tigru

Tigrovi mogu da se pronađu u zabačenim šumama i livadama širom Azije. Žive u različitim staništima, od zimzelenih i tropskih šuma, preko onih mešovitih, do mangrovih močvara.

U divljini živi oko 3.900 tigrova. Krivolov je jedna od najvećih pretnji po njihov opstanak. Osim toga, ugrožava ih i gubitak staništa, sukobi s ljudima i nestanak plena koji love.

Kako ovo funkcioniše?

Pre svega: hvala ti. Biraš nešto drugačije. Ovo nije običan poklon. Ovo je poseban poklon jer će pomoći u zaštiti prelepe i krhke prirode koja nas okružuje.
Ovo je savršen poklon za ljubitelje životinja, životne sredine ili, jednostavno, ljude velikog srca.

Usvoji životinju u nekoliko jednostavnih koraka!

  1. Izaberi najdražu životinju.
  2. Dodaj ličnu poruku na sertifikat.
  3. Upiši potrebne podatke (možeš da odlučiš kog dana i u koje vreme želiš da osoba primi tvoj poseban poklon).
  4. Jednostavno pošalji poklon mejlom (ti ćeš primiti kopiju).
  5. Uživaj u posebnom poklonu.

Neophodan ti je poklon u zadnjem trenutku? Ovo je savršeno rešenje! Možeš brzo da pošalješ personalizovani sertifikat! Informisaćemo te o tome kako svojim delovanjem podržavaš naš rad.

Sigurnost: Postupak doniranja u celosti je kodiran kako bi svi lični i finansijski podaci bili sigurni i zaštićeni.

Imaš pitanja? Pronađi odgovore u često postavljanim pitanjima o usvajanju životinja .