ODABERI IZNOS DONACIJE

27 €(203.43 kn)
40 €(301.38 kn)
54 €(406.86 kn)
upiši iznos

ODABERI MJESEČNI IZNOS DONACIJE

6 €(45.21 kn)
9 €(67.81 kn)
12 €(90.41 kn)
upiši iznos
POSVOJI VUKA
POSVOJI VUKA

U našoj regiji, za razliku od većeg dijela Europe, sačuvali smo vuka i suživot s tom životinjom naše je nasljeđe. Posvoji vuka i podrži naš rad!

Dinarsko-balkanska populacija vukova danas okuplja oko 4000 jedinki. Ta je populaciji iznimno podijeljena zbog čak 10 država u kojima živi. Priroda ne poznaje granice, ali vuk je s njima suočen. Zbog toga treba našu pomoć, a mi mu ne možemo pomoći bez tebe!

Posvoji vuka, podrži naš rad

Kad posvojiš životinju, kao u ovom slučaju, značajno doprinosiš našem radu. Simboličnim posvajanjem podržavaš naš rad na terenu da osiguravamo dugotrajan boravak vuka u njegovu prirodnu staništu. Naši su napori u WWF Adriji usmjereni na pomoć ljudima koji dijele svoju životnu okolinu s vukovima, ponajprije onima koji drže stoku, da pronađu pravi način za miran suživot s vukovima.

Kako posvojiti životinju?

Znaš li?

Vukovi s lakoćom prijeđu od 20 do 50 kilometara u jednoj noći. U potrazi za staništem i partnerom, mladi vukovi mogu proputovati i dvostruko veću udaljenost u roku 24 sata. “Potegnut će” i do 1000 kilometara samo kako bi osnovao obitelj. Dogodio se to slovenskom vuku nazvanom Slavc, koji je sa slovensko-hrvatske granice migrirao kroz Sloveniju, Austriju, Južni Tirol i sjeverni dio Italije dok nije pronašao partnericu s kojom se u Italiji i skrasio.

Saznaj više o vuku

Vučići se rađaju bez osjetila vida i sluha i roditeljska im je skrb nužna do 10. mjeseca starosti.

Sivi vuk pojede oko 10 kilograma mesa u jednom obroku, ali isto tako može izdržati i do 14 dana bez hrane bez ikakvih negativnih posljedica.

Kako ovo funkcionira?

Prije svega: hvala ti. Biraš nešto drukčije. Ovo nije običan dar. Ovo je poseban dar jer će pomoći u zaštiti prekrasne i krhke prirode koja nas okružuje.
Ovo je savršen dar za ljubitelje životinja, okoliša ili, jednostavno, ljude velikog srca.

Posvoji životinju u nekoliko jednostavnih koraka!

  1. Odaberi najdražu životinju.
  2. Dodaj osobnu poruku na certifikat.
  3. Upiši potrebne podatke (možeš odlučiti koji dan i u koje vrijeme želiš da osoba primi tvoj poseban dar).
  4. Jednostavno pošalji dar e-porukom.
  5. Uživaj u posebnom daru.

Trebaš dar u zadnjem trenutku? Ovo je savršeno rješenje! Možeš brzo poslati personalizirani certifikat! Informirat ćemo te o tome kako svojim djelovanjem podržavaš naš rad.

Sigurnost: Postupak doniranja u cijelosti je kodiran kako bi svi osobni i financijski podaci bili sigurni i zaštićeni.

Imaš pitanja? Pronađi odgovore u često postavljanim pitanjima o posvajanju životinja .