ODABERI IZNOS DONACIJE

27 €(203.43 kn)
40 €(301.38 kn)
54 €(406.86 kn)
upiši iznos

ODABERI MJESEČNI IZNOS DONACIJE

6 €(45.21 kn)
9 €(67.81 kn)
12 €(90.41 kn)
upiši iznos
POSVOJI SLONA
POSVOJI SLONA
© Martin Harvey / WWF
© Martin Harvey / WWF

Veličanstveni slon jedna je od najinteligentnijih životinja koju poznajemo, a svakodnevno se ubije oko 55 afričkih slonova zbog njihovih kljova. Posvoji slona i podrži naš rad.

Ključne populacije opadaju zbog krivolova i nestanka staništa. Slonovi su nestali s otprilike 85 % svog povijesnog područja u Aziji, a u Africi se više afričkih slonova ulovi nego što ih se rodi.

Posvoji slona i podrži naš rad

Kad posvojiš životinju, kao u ovom slučaju, značajno pridonosiš našem radu. Simboličnim posvajanjem podržavaš naš rad na terenu. U našoj regiji, u suradnji sa svojim partnerima, osvještavamo o važnosti suživota ljudi i divljeg svijeta, zadržavajući dragocjen sklad. Taj je sklad u opasnosti zbog kriminala nad divljim zvijerima i mi radimo sve kako bismo to zaustavili.

Kako posvojiti životinju?

Znaš li?

Afrički su slonovi obiteljske životinje sa složenom društvenom strukturom. Razlikujemo dvije vrste slonovskih stada – stada ženki s mladunčadi i mladim slonovima te stada mužjaka samaca. Ženke ostaju u svojoj porodičnoj skupini cijeli život, dijeleći odgovornost za mladunčad, a mužjaci napuštaju stado čim dostignu zrelost.

Azijski slonovi imaju nekoliko karakteristika koje ih razlikuju od afričkih rođaka. Manji su i uši su im ravne na dnu, za razliku od velikih ušiju nalik na lepezu kakve imaju afrički slonovi. Zapravo, afrički slonovi imaju uši koje nalikuju afričkom kontinentu, dok uši azijskih slonova nalikuju na Indiju!

Doznaj više o slonovima

Najstariji poznati slon na svijetu živio je 86 godina (1917. - 2003.). Prosječni životni vijek slona je od 50 do 70 godina.

Oko 20.000 afričkih slonova ulovi se svake godine. Slonove se ubija zbog vrijednih kljova, mesa i kože. Slonovima u Africi i Aziji također prijeti sukob s ljudima te gubitak i degradacija staništa.

Kako ovo funkcionira?

Prije svega: hvala ti. Biraš nešto drukčije. Ovo nije običan dar. Ovo je poseban dar jer će pomoći u zaštiti prekrasne i krhke prirode koja nas okružuje.
Ovo je savršen dar za ljubitelje životinja, okoliša ili, jednostavno, ljude velikog srca.

Posvoji životinju u nekoliko jednostavnih koraka!

  1. Odaberi najdražu životinju.
  2. Dodaj osobnu poruku na certifikat.
  3. Upiši potrebne podatke (možeš odlučiti koji dan i u koje vrijeme želiš da osoba primi tvoj poseban dar).
  4. Jednostavno pošalji dar e-porukom.
  5. Uživaj u posebnom daru.

Trebaš dar u zadnjem trenutku? Ovo je savršeno rješenje! Možeš brzo poslati personalizirani certifikat! Informirat ćemo te o tome kako svojim djelovanjem podržavaš naš rad.

Sigurnost: Postupak doniranja u cijelosti je kodiran kako bi svi osobni i financijski podaci bili sigurni i zaštićeni.

Imaš pitanja? Pronađi odgovore u često postavljanim pitanjima o posvajanju životinja .