ODABERI IZNOS DONACIJE

27 €(203.43 kn)
40 €(301.38 kn)
54 €(406.86 kn)
upiši iznos

ODABERI MJESEČNI IZNOS DONACIJE

6 €(45.21 kn)
9 €(67.81 kn)
12 €(90.41 kn)
upiši iznos
POSVOJI PINGVINA
POSVOJI PINGVINA
© Nancy Ruff
© Nancy Ruff

Romantični pingvini. Neodoljivi, radoznali i iznimno osjetljivi na prijetnje poput klimatskih promjena. Posvoji pingvina i podrži naš rad.

I carski i adelijski pingvini ovise o morskom ledu za njihov glavni izvor hrane - kril. No, dijelovi Antarktika i Južnog oceana zagrijavaju se zastrašujućom brzinom, što utječe i na neka hranilišta pingvina.

Posvoji pingvina i podrži naš rad

Kad posvojiš životinju, kao u ovom slučaju, značajno pridonosiš našem radu. Simboličnim posvajanjem podržavaš naš rad na terenu i pridonosiš prikupljanju sredstava za projekte koji uključuju lokalne zajednice kako bi se smanjili sukobi između ljudi i velikih zvijeri, za ublažavanje posljedica klimatskih promjena te osiguravaš sredstva za druge važne projekte diljem svijeta.

Kako posvojiti životinju?

Znaš li?

Svih 17 vrsta pingvina žive na južnoj hemisferi. Carski pingvini najveći su pingvini, a uspjeli smo ih locirati i prebrojiti iz svemira. Možda su jedina ptica koja nikad ne zakorači na kopno jer se gnijezde na morskom ledu. Kako bi se ugrijali, do 5.000 odraslih i mladih pingvina stišće se zajedno, okrećući se tako da u svakom trenutku netko drugi stoji s vanjske, hladnije strane. S obzirom da polovicu svog vremena provode u moru, pingvini mogu čak i piti morsku vodu.

Doznaj više o pingvinima

Kad muški pingvin odabere partnericu i udvara joj se donoseći joj kamenje, ona procjenjuje njegovo ponašanje i, ako ga prihvati, ostaju zauvijek zajedno. Mužjaci i ženke dijele brigu o svom potomstvu.

Crno-bijelo “odijelo” pingvina služi kako bi zamaskiralo pingvina za vrijeme plivanja. Crno perje na njihovim leđima teško je vidjeti odozgo, dok bijelo perje s prednje strane, kada se gleda odozdo, izgleda kao da se sunce odbija s površine vode.

Kako ovo funkcionira?

Prije svega: hvala ti. Biraš nešto drukčije. Ovo nije običan dar. Ovo je poseban dar jer će pomoći u zaštiti prekrasne i krhke prirode koja nas okružuje.
Ovo je savršen dar za ljubitelje životinja, okoliša ili, jednostavno, ljude velikog srca.

Posvoji životinju u nekoliko jednostavnih koraka!

  1. Odaberi najdražu životinju.
  2. Dodaj osobnu poruku na certifikat.
  3. Upiši potrebne podatke (možeš odlučiti koji dan i u koje vrijeme želiš da osoba primi tvoj poseban dar).
  4. Jednostavno pošalji dar e-porukom.
  5. Uživaj u posebnom daru.

Trebaš dar u zadnjem trenutku? Ovo je savršeno rješenje! Možeš brzo poslati personalizirani certifikat! Informirat ćemo te o tome kako svojim djelovanjem podržavaš naš rad.

Sigurnost: Postupak doniranja u cijelosti je kodiran kako bi svi osobni i financijski podaci bili sigurni i zaštićeni.

Imaš pitanja? Pronađi odgovore u često postavljanim pitanjima o posvajanju životinja .