ODABERI IZNOS DONACIJE

200kn
300kn
400kn
upiši iznos

ODABERI MJESEČNI IZNOS DONACIJE

45kn
70kn
90kn
upiši iznos
POSVOJI TIGRA
POSVOJI TIGRA
© Souvik Kundu / WWF
© Souvik Kundu / WWF

Od početka 20. stoljeća nestalo je oko 95% tigrova. Pretpostavlja se da danas u divljini živi njih oko 3.900. Posvoji tigra i podrži naš rad.

Tigrovi su najveće mačke na Zemlji. Oni su neuhvatljivi lovci i pretežno žive sami. Samo životom u svom prirodnom okolišu u divljini mogu zadovoljiti svoje životne potrebe.

Posvoji tigra i podrži naš rad

Kad posvojiš životinju, kao u ovom slučaju, značajno pridonosiš našem radu. Simboličnim posvajanjem podržavaš naš rad na terenu. U našoj regiji, u suradnji sa svojim partnerima, osvještavamo o važnosti suživota ljudi i divljeg svijeta, zadržavajući dragocjen sklad. Taj je sklad u opasnosti zbog kriminala nad divljim zvijerima i mi radimo sve kako bismo to zaustavili.

Kako posvojiti životinju?

Znaš li?

Tigrovi su na vrhu hranidbenog lanca. Oni kontroliraju broj manjih životinja čime osiguravaju dovoljno hrane, vode i prostora za sve. Zaštita jednog tigra znači da smo očuvali cijeli ekosustav. U šumama gdje žive oni su usamljeni šumočuvari. No, dok ne navrše dvije godine, u potpunosti ovise o svojoj majci. Tigrice obično imaju dva do tri mladunca istovremeno. Pruge su njihov zaštitni znak, a svaki uzorak jedinstven je poput otiska ljudskog prsta.

Saznaj više o tigru

Tigrovi se mogu pronaći u zabačenim šumama i livadama diljem Azije. Žive na različitim staništima, od zimzelenih i tropskih šuma do onih mješovitih te mangrovih močvara.

U divljini živi oko 3.900 tigrova. Krivolov je jedna od najvećih prijetnji njihovu opstanku. Osim toga, ugrožava ih i gubitak staništa, sukobi s ljudima i nestanak plijena koji love.

Kako ovo funkcionira?

Prije svega: hvala ti. Biraš nešto drukčije. Ovo nije običan dar. Ovo je poseban dar jer će pomoći u zaštiti prekrasne i krhke prirode koja nas okružuje.
Ovo je savršen dar za ljubitelje životinja, okoliša ili, jednostavno, ljude velikog srca.

Posvoji životinju u nekoliko jednostavnih koraka!

  1. Odaberi najdražu životinju.
  2. Dodaj osobnu poruku na certifikat.
  3. Upiši potrebne podatke (možeš odlučiti koji dan i u koje vrijeme želiš da osoba primi tvoj poseban dar).
  4. Jednostavno pošalji dar e-porukom (ti ćeš primiti kopiju).
  5. Uživaj u posebnom daru.

Trebaš dar u zadnjem trenutku? Ovo je savršeno rješenje! Možeš brzo poslati personalizirani certifikat! Informirat ćemo te o tome kako svojim djelovanjem podržavaš naš rad.

Sigurnost: Postupak doniranja u cijelosti je kodiran kako bi svi osobni i financijski podaci bili sigurni i zaštićeni.

Imaš pitanja? Pronađi odgovore u često postavljanim pitanjima o posvajanju životinja .