ODABERI IZNOS DONACIJE

27 €(203.43 kn)
40 €(301.38 kn)
54 €(406.86 kn)
upiši iznos

ODABERI MJESEČNI IZNOS DONACIJE

6 €(45.21 kn)
9 €(67.81 kn)
12 €(90.41 kn)
upiši iznos
POSVOJI MEDVJEDA
POSVOJI MEDVJEDA
© Julia Martin
© Julia Martin

Veličanstveni polarni medvjedi ovise o arktičkom ledu kako bi lovili i podizali svoje mlade. Klimatske promjene ugrožavaju njihov opstanak. Posvoji polarnog medvjeda i podrži naš rad.

Nikad mršaviji i gladniji, medvjedi su suočeni s ozbiljnim izazovima koji im ugrožavaju opstanak. WWF od 1972. godine ulaže velike napore kako bi se umanjili izazovi s kojima su polarni medvjedi suočeni, ne bi li im se osigurala budućnost. Unatoč tome, zbog sve bržeg nestanka arktičkog leda, broj polarnih medvjeda mogao bi se smanjiti za 30% do 2050. godine.

Posvoji polarnog medvjeda, podrži naš rad

Kad posvojiš životinju, kao u ovom slučaju, značajno pridonosiš našem radu. Simboličnim posvajanjem podržavaš naš rad na terenu i pridonosiš prikupljanju sredstava za projekte koji uključuju lokalne zajednice i smanjenje sukoba između ljudi i medvjeda, za ublažavanje posljedica klimatskih promjena te osiguravaš sredstva za druge važne projekte diljem svijeta.

Kako posvojiti životinju?

Znaš li?

Polarni medvjedi na vrhu su hranidbenog lanca i imaju iznimno važnu ulogu u održavanju zdravlja morskih ekosustava. Zbog toga što većinu vremena provode na ledu Arktičkog oceana gdje pronalaze hranu, polarni su medvjedi jedina vrsta medvjeda koja se smatra morskim sisavcima. Mogu plivati satima i prijeći velike udaljenosti kako bi prešli s jednog komada leda na drugi. Njihove su velike šape posebno prilagođene za plivanje, a stražnje im noge služe kao kormilo.

Doznaj više o polarnim medvjedima

Nevjerojatan njuh polarnim medvjedima omogućuje da na udaljenosti od jednog kilometra nanjuše tuljana dok pliva ispod leda.

U divljini je preostalo oko 26.000 polarnih medvjeda, a do 2050. godine broj bi im se mogao smanjiti za 30% zbog brzog nestajanja arktičkog leda.

Kako ovo funkcionira?

Prije svega: hvala ti. Biraš nešto drukčije. Ovo nije običan dar. Ovo je poseban dar jer će pomoći u zaštiti prekrasne i krhke prirode koja nas okružuje.
Ovo je savršen dar za ljubitelje životinja, okoliša ili, jednostavno, ljude velikog srca.

Posvoji životinju u nekoliko jednostavnih koraka!

  1. Odaberi najdražu životinju.
  2. Dodaj osobnu poruku na certifikat.
  3. Upiši potrebne podatke (možeš odlučiti koji dan i u koje vrijeme želiš da osoba primi tvoj poseban dar).
  4. Jednostavno pošalji dar e-porukom.
  5. Uživaj u posebnom daru.

Trebaš dar u zadnjem trenutku? Ovo je savršeno rješenje! Možeš brzo poslati personalizirani certifikat! Informirat ćemo te o tome kako svojim djelovanjem podržavaš naš rad.

Sigurnost: Postupak doniranja u cijelosti je kodiran kako bi svi osobni i financijski podaci bili sigurni i zaštićeni.

Imaš pitanja? Pronađi odgovore u često postavljanim pitanjima o posvajanju životinja .